MERAVELLA ÀRTICA

MERAVELLA ÀRTICA

Aquest nou massatge d'SPA s'inspira en els cinc oceans i et duu a un viatge on experimentes una unió d'escalfor relaxant amb la gelor refrescant tot motivat per les qualitats dels oceans. Meravella Àrtica inclou moviments de massatge tonificants inspirats en l'oceà i aporta aromes que et transportaran a un lloc d'incomparable relaxació.

Aquest massatge exclusiu està inspirat en el Massatge Suec i en tècniques de massatge de teixits profunds, dues grans tècniques reconegudes per la relaxació muscular que proporcionen tot aportant maniobres intenses, un massatge càlid i un estirament que es combinen amb les bombolles de gel relaxants per a una simfonia d'intercanvi de calor a la superfície de la pell.
La calma relaxant i la frescor vigoritzants se succeeixen per alliberar cada tensió, desfer l'estrès i, en acabant, tindre la sensació total d'harmonitzar i d'equilibrar el cos.

RITUAL COLD CREAM

El Ritual Cold Cream corporal nodreix i hidrata pells seques i deshidratades. Dóna un extra d'atenció i d'hidratació al teu cos. Es compon de:

- Exfoliació amb sals i

- Massatge envoltant hidronutritiu.

Indicat per a gent que ha finalitzat un tractament oncològic, per a pells atòpiques, per a psoriasi, per a gent amb menopausa i per a gent amb problemes de tiroide que tenen la pell seca.

MASSATGE D'ESQUENA

 

Ajuda a combatre símptomes d'estrés i tensions, relaxa el sistema nerviós, disminueix la sensació de cansament físic i mental, inhibeix les tensions, estimula i reforça el sistema muscular i limfàtic i et deixa amb una sensació sedant i relaxant.

En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres - depenent del problema a tractar - descontracturants, tonificants, estimulants, relaxants i drenants tot acompanyant-les de productes que proporcionen una millor qualitat: cremes, olis o essències.

MASSATGE DE CAMES

 

 

El massatge ajuda a millorar la tensió muscular i la circulació. Té efectes calmants sobre el sistema nerviós. Millora les articulacions i la tonicitat i elasticitat de la pell. És un massatge descongestiu per a les persones que treballen dretes. Indicat per als problemes d'edemes en els turmells. Alleugera la sensacio de congestió i de calor a les cames.

MASSATGE D'ESQUENA I DE CAMES

 Ajuda a combatre símptomes d'estrés i tensions, relaxa el sistema nerviós, disminueix la sensació de cansanci físic i mental, inhibeix les tensions, estimula i reforça el sistema muscular i limfàtic i et deixa amb una sensació sedant i relaxant.


En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres - depenent del problema a tractar - descontracturants, tonificants, estimulants, relaxants i drenants tot acompanyant-les de productes que proporcionen una millor qualitat: cremes, olis o essències.

Amb el treball de cames millorem el sistema circulatori i el limfàtic tot alleugerint el dolor i prevenint els problemes circulatoris.

MASSATGE D'ESQUENA I CRANEO-FACIAL

 

El massatge craneo-facial junt amb el massatge d'esquena, a més de relaxar, permet eliminar la tensió a nivell lumbar, dorsal i cervical que combinat amb el massatge facial elimina l'estrés que sol derivar en migranyes i mals de cap.

 El benefici d'aquest massatge és l'actuació directa sobre la musculatura de l'esquena així com també sobre les cervicals tot afavorint la irrigació sanguínia i generant una sensació de plaer i relaxació. Treballem a nivell craneo-facial, cervical, pectoral i d'esquena.

MASSATGE CORPORAL

 

El massatge corporal ajuda a combatre símptomes d'estrés i tensions, relaxa el sistema nerviós, disminueix la sensació de cansanci físic i mental, inhibeix les tensions, estimula i reforça el sistema muscular i limfàtic i et deixa amb una sensació sedant i molt relaxant ja que treballem cames, esquena, cames amb peus, abdomen, pectoral superior, braços amb mans, cara i cap.

En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres - depenent del problema a tractar - descontracturants, tonificants, estimulants, relaxants i drenants tot acompanyant-les de productes que proporcionen una millor qualitat: cremes, olis o essències.

MASSATGE CRANEO-FACIAL

 

La seua pràctica estimula la circulació i oxigena els teixits, cosa que fa que millore el to de la pell. D’altra banda aquest exercici passiu fa que els músculs exercitats augmenten en tamany i fortalesa, el rostre adquireix fermesa i els seus trets es defineixen.

Els massatges facials són fantàstics per a evitar les tensions que es van reflectint al llarg de la vida, generalment de forma negativa, en la nostra expressió facial.

El massatge craneo-facial a més de relaxar, permet eliminar la tensió i l'estrés, que sol derivar en migranyes i mals de cap. El benefici d'aquest massatge és l'actuació directa sobre el cervell afavorint la irrigació sanguínia tot generant una sensació de plaer i relaxació. Treballem a nivell craneo-facial, cervical i pectoral.

MASSATGE FACIAL AMB BASTONETS ORIENTALS

 

Aquest massatge en el rostre relaxa els músculs, cosa que disminueix la tensió mental, física i emocional. Com efecte reflex d’aquest massatge es milloren les funcions d’òrgans interns. Suavitzar els trets que més s’accentuen en el rostre és senzill si som conscients d’ells i si els hi dediquem una mica de temps cada dia.

Amb aquesta tècnica realitzem un massatge amb bastonets tot fent pressió en zones facials on es reflexen signes físics en desequilibri. L’estrès i la nostra qualitat de vida actual ens produeix un envelliment prematur.

MASSATGE FACIAL JAPONÉS

El lífting facial japonés és un procediment neurosensorial que es realitza al rostre de forma manual amb tota una sèrie de moviments, la finalitat dels quals és relaxar els músculs contraguts, afavorint així l’eliminació d’arrugues i la recuperació de l’aspecte de la pell; quan els músculs estan relaxats, la sang circula lliurement per aquestos rebent així tots els seus beneficis, raó per la qual permet que les cèl·lules de la pell puguen reparar-se i rejovenir-se per elles mateixes.


Treballa profundament els meridians i els nervis facials aconseguint activar les zones relacionades amb els meridians i el sistema nerviós central, per a aconseguir un equilibri complet, no tan sols a la cara, sinó a tot el cos.
El massatge facial japonés facilita la tonicitat de la musculatura tot corregint xicotetes arrugues, elimina toxines i impureses, ajuda a tindre una pell radiant, regula la hidratació de la pell i allibera la tensió muscular.

TERÀPIA GEOTERMAL

Des de fa molts anys, tant la cultura xinesa com la dels indis americans usaven les pedres calentes per a donar massatges i per a calmar malalties.
La Teràpia Geotermal s'inspira en les disciplines orientals, segons les quals 7 xacres s'ubiquen al llarg del canal central del cos; de l'energia vital que regulen el fluix energètic en centres el cos.

Pedres calentes i fredes s'alternen de forma estàtica i dinàmica per a realitzar el massatge; les calentes relaxen la musculatura i les fredes tonifiquen l'organisme tot permetent, a qui se sotmet al tractament, experimentar una profunda sensació de benestar i de relax.

Per a realitzar el tractament es disposen una sèrie de pedres planes de totes dues temperatures damunt de les quals es col•loca el client. Després se situen les pedres en diferents parts del seu cos i comença el massatge que combina la presió de les mans amb els moviments realitzats amb les pedres.

Per a complementar aquest massatge s'utilitzen diferents teràpies:

L'Aromateràpia que estimula i equilibra mitjançant l'olfacte.
La Cromoteràpia que relaxa amb les vibracions energètiques que aporta cada color a l'organisme i
La Musicoteràpia que, amb estímuls auditius, aconsegueix la relaxació harmònica.

PEELING CORPORAL

Aquesta exfoliació revitalitza i desintoxica perquè estimula la circulació, elimina cél·lules mortes i allisen la pell tot remineralitzant-la.

És idoni perquè:
• Purifica i oxigena la pell.
• Prepara la pell abans de començar qualsevol tipus de tractament.
• Deixa la pell més receptiva enfront dels principis actius.

Aquesta exfoliació es finalitzarà amb un massatge corporal.

Carta de PEELINGS
- Peeling amb sals del Mar Mort.
- Peeling amb sals de l'Himalaia.
- Peeling de sal laminària.
- Peeling de lava volcànica.

TRACTAMENT ANTIESTRÉS

 

 Aquest tractament elimina problemes emocionals que poden aplegar a tindre greus repercusions sobre l'organisme i sobre la pell. Comencem amb una exfoliació amb sals del Mar Mort que contenen olis essencials de taronja, pomelo i Petit Graine els quals relaxen i proporcionen una sensació de benestar profund. Tot seguit, s'aplica una màscara de fang del Mar Mort que descongestiona, oxigena i tonifica. Finalitzem el tractament amb un massatge corporal on aplicarem un oli antiestrès que ens proporcionarà una sensació de relax, de pau i de benestar.

RITUAL SPA INDOCÉANE

El nostre tractament SPA és un ritual complet d'iniciació a la Relaxació Vital que ens trasmet un sentiment incomparable d'evasió i de deixar anar el temps. Aquest ritual sorprenent ens transporta al descobriment d'una nova relaxació, aquella que reinicialitza el cos i l'esperit amb un sentiment de pau i de força interior.

1. Escala Mediterrània
Polim el cos amb un gest sensorial. La pell queda perfectament llisa, nodrida i deliciosament perfumada a fruites mediterrànies.

2. Escala Hindú
Massatge extret de la filosofia Aiurvèdica. Les maniobres es localitzen sobre una zona exacta per a eliminar tensions, encara que també sobre zones generalitzades per a donar un nou impuls als líquids corporals i redinamitzant el cos en tota la seua globalitat.

3. Escala Xinesa
L'Embolcall Sublim és una suau carícia sedosa. El seu perfum tendre i suggeridor, amb tocs d'arròs càlid, ens transporta al temple xinès de la bellesa i de la serenitat absoluta.

MASSATGE THAI AMB PINDES CALENTES

 

 

S’inspira en el massatge tailandès i en la medecina aiurvèdica. La seua finalitat és el benestar i la relaxació. Per a realitzar-lo s’usen pindes – bosses de tela plenes d’herbes aromàtiques i d’espècies que, impregnades en vapor calent, s’apliquen per tot el cos tot fusionant tècniques de massatges tradicionals orientals.

MASSATGE LOMI-LOMI AMB BAMBÚ

Tendència en massatge relaxant i exòtic. El Lomi-Lomi té els seus orígens en els antics sanadors hawaians qui, mitjançant la filosofia Huna, tractaven el cos i la ment. Aquest massatge tradicional combina el treball del terapeuta i l'aromateràpia. El terapeuta treballa quasi exclusivament amb els avantbraços tot creant ones expansives sobre el cos que són alhora relaxants i vigoritzants.

El Lomi-Lomi és una de les formes més profundes que hi existeixen de fer massatges al cos l'objectiu dels quals és aconseguir l'harmonia total tot treballant tots els músculs i tot facilitant el pas dels fluids energètics. És altament recomanat per a prevenir la tensió corporal, eliminar l'estrès, la depressió i estimular la circulació limfàtica tot tonificant els músculs i mobilitzant les articulacions. Una teràpia que tracta alhora el nivell físic, l'emocional, el mental i l'espiritual de l'ésser humà tot aconseguint una intensa relaxació.

RITUAL SPRIT DE POLINÈSIA

El Ritual SPRIT DE POLINÈSIA s'ha concebut com un viatge meravellós i relaxant per les illes del Pacífic.


Escala en Bora Bora (Illa de Arena Blanca). Es realitza el Massatge Mahana, un modelatge lent i profund manual amb oli de masaja Mahana, acompanyat de Tuipons (saquets de sorra calenta de les platges de Bora Bora i de lava volcànica) que s'apliquen sobre les zones de tensió per a una relaxació absoluta del cos i de la ment.


Escala a Raïatea (Illa Sagrada). És l'última escala. Es realitza l'aplicació de l'Oli Sagrat - un concentrat en Monoï de Tahití i en nacres: sublima la pell amb uns tons irisats i un perfum càlid i gormand. La pell, sedosa, realça la seua bellesa i la seua luminositat natural.

HARMONY D'ESQUENA

 

 

Aquest massatge es un massatge Aiurvèdic. El fem amb respiracions i moviments circulars per tot el cos per a que, amb les respiracions, el client arribe a la relaxació. Utilitzem un oli relaxant, continuem amb un treball mol intens en l'esquena, treballant sobretot la columna amb moviments ràpids per poder escalfar-la per donar-li calor i acabem posant una mascareta de plantes Aiurvèdiques. Aquesta mascareta és molt activa i a cada persona li reacciona de manera diferent.

DRENATGE LIMFÀTIC

 

La insuficiència limfàtica produeix l’acumulació de líquids en els teixits. Un dels efectes més coneguts del bloqueig limfàtic és la cel•lulitis. L’estrès pot provocar que la limfa deixe de funcionar. La tècnica del drenatge limfàtic es caracteritza per moviments manuals molt suaus i exactes, tots en forma circular o en espiral, i per un treball intensiu realitzat en els centres de ganglis limfàtics la qual cosa estimula la circulació limfàtica en accelerar l’absorció de líquids.

REFLEXOLOGIA PODAL TAILANDESA

REFLEXOLOGIA PODAL TAILANDESA És una tècnica mil·lenària que prové de Tailàndia i que ha arribat a Occident fa relativament poc temps, però que s'ha consolidat com una de les més efectives en el camp dels massatges terapèutics. Utilitza els punts que hi ha als peus i proporciona un massatge intens i efectiu en les nostres extremitats inferiors per a que tinguem una sensació de benestar generalitzat. La finalitat de la reflexologia és redirigir la calor (foc) per tots els òrgans i sistemes corporals tot activant-los i despertant-los des dels peus utilitzant un stick de fusta.

Molts nervis i una infinitat de punts reflexos acaben en els peus. En fer pressió en un d'aquestos, es produeix una resposta en la seua zona reflexa. S'estimulen els 23 punts principals reflexos produint una millora dels símptomes mitjançant un meravellós equilibri dels peus.

Aquesta tècnica és idònia perquè:

• Relaxa la musculatura de tot el cos, alleugera el dolor, elimina la sensació de cames i peus cansats i fa que els moviments siguen més solts i harmònics.

• Millora les cefalees i els mals de cap.

• Millora l'atenció i la concentració.

• És un complement calmant de l'insomni i de les alteracions del son.

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies